Diensten

Wij leveren de volgende diensten.

Dak

Op het gebied van zinken- en koperen dakgoten bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om standaardgoten, mastgoten of bakgoten in beugels, dakgoten op maat in houten betimmering of kilgoen, het is geen probleem.

Onze zinkwerkers zijn geschoold en beschikken over de juiste papieren. Zij weten lles over zink. Denk hierbij aan uitzetting en krimpen en de daarbij horende expantie-onderdelen. Waterkeringen, kralen, hoeken, eindschotjes, steekpijpjes, etc. In onze werkplaats beschikken wij over zetbanken en snijtafels om uw maatwerk te verzorgen. Goten worden veelal op maat in meter-stukken aangebracht, maar kunnen desgewenst ook in drie meter stukken wroden geleverd. Om uw nieuwe zinken- of koperen dakgoot helemaal af te maken, kunnen we u desgewenst zinken- of koperen regenpijpen leveren, compleet met wrongen. Ook kunnen we vergaarbakken in koper of zink leveren.

Op uw nieuwe zinken- of koperen dakgoot, geeft Dak&Co 10 jaar garantie!

Garantie

Naast de hoge eisen die Dak&Co stelt aan kwaliteit bent u ook verzekerd van de beste garantie voorwaarden. De factuur is tevens het garantie certificaat en is het schriftelijke bewijs dat u tegen gebreken bent verzekerd voor een periode van 10 jaar. Het staat er tevens voor in, dat de bitumineuze dakbedekking voldoet aan de eisen die volgens de huidige stand van de techniek aan de dakbedekkingsysteem behoren te worden gesteld. Deze garantie geldt voor alle lekkages die binnen 10 jaar optreden als gevolg van het onjuist aanbrengen van de dakbedekkingsysteem of als de kwaliteit van het materiaal ondeugdelijk blijkt te zijn. 

Het garantiecertificaal blijft uiteraard altijd gelden voor de periode van 10 jaar. Daarom kunt u er op rekenen dat water er ook gebeurt u altijd een beroep kunt doen op de garantie. Echter de garantie vervalt als er door derden werkzaamheden worden uitgevoerd op het geleverde werk, of als u nooit onderhoud of controle heeft laten doen aan uw dak. Wij voeren het onderhoud en de nodige controles graag voor u uit, neem hiervoor contact met ons op. 

Onderhoud

Om de levensduur van het dakbedekkingsysteem te verlengen kunt u bij Dak&Co een onderhoudscontract afsluisten. Zo kunt u probelemen voorkomen en uw dak in topconditie houden. Het onderhoudscontract kunt u tegen een aantrekkelijk tarief afsluiten. 1 of meerdere keren per jaar wordt uw dak nauwkeurig gecontroleerd door een specialist van Dak&Co. Hierbij zullen we kleine onderhoudswerkzaamheen uitvoeren, zoals het verwijderen en afvoeren van vuil op het dak, het repareren van kleine gebreken in de dakbedekking en / of het schoonmaken van de hemelwaterafvoeren. Ook zullen wij foto’s maken van de staat van onderhoud van uw dak(en).